Veelgestelde vragen

Bij Formigo willen we ervoor zorgen dat jij een op maat gemaakt betonnen designobject ontvangt dat volledig in jouw smaak valt. Daarom is het mogelijk om één gratis sample te bestellen waarbij je kan kiezen tussen drie van onze kwalitatieve mineralen. Ben je wild van jouw creatie? Dan maken we hiermee graag jouw designobject naar keuze!

Ja, we streven ernaar dat u lang van uw nieuwe aankoop kunt genieten. Om die reden bieden we drie jaar garantie op onze producten. Indien nodig, komen we graag langs het probleem op te lossen. Heeft u een probleem met uw aankoop? Hieronder vind u wat u kunt doen:

Ik heb een Formigo design object gekocht op jullie website of in een van jullie geassocieerde verkoopspunten, maar er zijn defecten in mijn product opgetreden. Wat moet ik doen?

We helpen u graag bij het oplossen van het probleem. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail naar hallo@formigo.be met de volgende informatie:

• Een beschrijving van het probleem

• Duidelijke foto's van eventuele schade

• Uw ordernummer en de naam waarop het artikel is besteld


We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Lees hier onze garantievoorwaarden.

Levertijden verschillen per product en zijn afhankelijk van de gekozen steensoorten. Alle Formigo Design Objecten worden op maat gemaakt in België en het zal dus tussen de 2-3 weken duren vooralleer je jouw verzending kan ontvangen.

In België & Nederland zijn de leveringskosten volledig inbegrepen in de prijs. Gratis dus!

Graag willen wij benadrukken dat al onze designobjecten op maat worden gemaakt volgens de specifieke wensen van onze klanten. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet, sturen wij altijd een staaltje op van de gekozen materialen voordat wij beginnen met de productie.

Houd er rekening mee dat deze op maat gemaakte producten daarom niet geretourneerd kunnen worden, aangezien ze zijn gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant.

Als u vragen heeft over ons proces of onze objecten, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: door een bestelling bij ons te plaatsen, gaat u akkoord met ons beleid voor op maat gemaakte producten en ons retourbeleid.

Voor meer informatie, neem contact op met hallo@formigo.be

Bij het verstrekken van persoonsgegevens of het doen van een betaling op onze website wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Onze systemen zijn up-to-date beveiligd tegen inbraak, virussen en andere aanvallen. Formigo respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden door ons gebruikt om de bestellingen snel en eenvoudig te verwerken. Voor andere doeleinden zullen wij deze gegevens alleen gebruiken met uw toestemming.

Lees de privacy policy voor meer info.