Nieuw! Formigo • Concrete Objects

Nieuw! Formigo • Concrete Objects

We willen graag ons verhaal delen over hoe Formigo • Concrete Objects is ontstaan en hoe onze persoonlijke achtergrond heeft geleid tot het ontstaan van onze passie voor beton.

We zijn twee broers, geboren en getogen in Koksijde aan de Belgische kust. Onze ouders zijn ook ondernemers en hebben ons van jongs af aan geleerd hoe belangrijk het is om hard te werken en onze dromen na te streven.

 

 

Seppe werkt al enkele jaren in de betonindustrie. Hij heeft zich gespecialiseerd in het maken van hoogwaardig beton. Hij heeft zijn kennis en expertise op het gebied van betontechnologie gecombineerd met zijn passie voor design en interieur en is begonnen met het maken van prachtige betonnen objecten voor in huis.

 

 

Sam is accountmanager in een branding agency. Hij heeft altijd al de ambitie gehad om zijn eigen merk te creëren. Met zijn scherp oog voor detail en passie voor design, startte hij samen met Seppe Formigo.

Het feit dat we broers zijn en beiden zijn opgegroeid in een familie van ondernemers, heeft ons geholpen bij het ontstaan van Formigo. We delen niet alleen dezelfde passie voor beton, maar ook de drive om onze eigen onderneming te starten en te laten groeien.

Bij Formigo werken we uitsluitend met de beste Europese materialen om ervoor te zorgen dat elk object dat we maken van de hoogste kwaliteit is. We zijn er trots op dat we elk object met zorg en aandacht voor detail maken om ervoor te zorgen dat het perfect is.

Onze missie bij Formigo is om onze passie voor beton te delen en luxe te brengen in elk huis. We willen onze klanten helpen bij het creëren van een uniek en stijlvol interieur dat past bij hun persoonlijkheid en levensstijl.

We zijn erg enthousiast over de toekomst van Formigo en kunnen niet wachten om onze prachtige creaties met u te delen. Bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons.